استنلس استیل

استیل 304 چیست ؟

استیل 304
استیل 304

استنلس استیل 304 چیست ؟

استنلس استیل به دلیل وجود حدودا 11 در صد کروم این فولاد را متمایز از فولاد معمولی کرده باعث کیفیت بیشتر فولاد عدم خوردگی و فرسایش آن می شود استنلس استیل به چهر دسته  , فولاد ضد زنگ آستنیتی 300 , فریتی 400 , دوبلکس و مارتنزیتی  تقسیم می شوند که با توجه به آلیاژهای موجود کاربرد های مختلفی دارند و هر کدام نیز ویژگیهای خاص خود را دارد برخی از استیل ها بگیر و تعدادی دیگر نگیر هستند استنلس استیل 304 دارای مقدار کمی خواص مغناطیسی داشته که پر کاربرد ترین انها نیز نوع 304 و 316 است نوع 304 جزء استاندارد 18.8 است که قابلیت فرم دهی و انتعطاف پذیری همچنین جوشکاری آسان را نیز دارا می باشد .  گروه تولیدی تکنو استیل تولید کننده انواع نرده و حفاظ استیل ، درب استیل ، انواع سازه ها و اتصالات مرتبط با پارتیشن بندی و نصب حفاظ و…. کلیه سازه های آشپزخانه ای استیل شما را با اطلاعات بیشتری از این آلیاژ پر کاربرد ” استیل 304  ” آشنا میکند . همراه ما باشید با  خواص مکانیکی استنلس استیل 304 ، ساختار شیمیایی استیل 304 ، اطلاعات کاملی از لوله و پروفیل و ورق و نبشی میلگرد 304 و تفاوت استیل 304 و استیل 316 در اخترای شما عزیزان قرار دهیم .

  • تفاوت استیل 304 و 316
  • روش سخت کاری استیل
  • روش تشخیص استیل
  • قیمت ورق استیل 304
درباره استیل 316 بیشتر بدانید

تفاوت استیل 304 و 316 چیست ؟

استیل 304

استیل 304 دارای استاندارد 18.8 است یعنی دارای 8 درصد نیکل و 18 درصد کروم هستند که قابلیت فرم دهی و جوشکاری نیز دارا می باشند از این نوع در تجهیزات موادغذایی و دارویی , مخازن شیمیایی , لوازم مورد استفاده در آشپزخانه , یخچال و فریزر و بسیاری موارد دیگر کاربرد دارند . لازم به ذکر است که در محیط های کلرایدی و پروژه های که سیالات خورنده بالا داشته باشند از نوع 304 استفاده نمی شود .

استیل 316

استیل 316 به دلیل وجود 2درصد مولیبدن آن را متمایز از نوع 304 می کند و همیر امر باعث شده تا در بسیاری از کارهای صنعتی کاربرد داشته باشند وجود مولیبدن در این نوع باعث می شود تا از استیل 316 در پروژه های دریایی , و آب شیرین در مواد شیمیایی که اسید خورنده دارند و مناطق مرطوب , ظروف شیمیایی و موارد بسیار دیگر مورد استفاده قرار گیرد قیمت ان نیز نسبت به نوع 304 کمی گرانتر است .

روش سخت کاری استیل 304

در نوع استنلس استیل 304 در عملیات حرارتی قابل سخت شدن نیست تا 1120 سانتیگراد گرم شده سپس استریت های نازک آن سریعا در هوا سرد می شود اما کلفت بارها باید در آب سرد قرار گیرند .

روش تشخیص استیل

همانطور که اشاره شد آلیاژ تشکیل دهنده فولاد ضد زنگ کروم , کربن , نیکل , مس تیتانیوم .و عناصر دیگر هستند که به آنها خاصیت عدم خوردگی و فرسایش , انعطاف پذیری , این نوع رسانای جریان الکتریکی نبوده اما خواص مغناطیسی دارند اگر هنگام خرید به استیل بودن آن شک دارید می توان از آهنربا برای تشخیص استفاده کرد اگر به فلز چسبید جنس مورد نظر استیل است , یا اینکه با قطره چکان اسیدهیدرولیک بر روی فلز ریخته و بعد از نیم ساعت ان را پاک کرده در صورت تغییر رنگ جنس مورد نظر استیل است .

درب آسانسور استیل

تولید درب استیل با ورق 304

ورق 304 استنلس استیل  و ورق های 316 از نظر خواص مکانیکی ، ویژگیهای ساختاری و همچنین قیمت ورق بالاتر از سایر آلیاژ های استنلس استیل میباشند . استیل 304 امروزه نه تنها در پروژه های ساخت و ساز در کلیه صنایع نفت و گاز ، کارخانجات مواد غذایی و سایر صنف های تجاری کاربرد بالایی دارد . شرکت تکنو استیل از این فولاد ضد زنگ جهت در فرآورده های مخلتف استفاده های زیادی میکند . برای نمونه به تولید درب آسانسور استیل اشاره میکنیم که متریال استیل 304 و 316  ( البته تفاوت استیل 304 و 316 را در نظر بگیرید  ) بهترین گزینه برای تولید این دربها میباشد . از خواص دربهای تولید شده از استنلس استیل 304 میتوان به گزینه های زیر اشاره داشت :

  • مقاومت به خوردگی بسیار بالا در برابر مواد شوینده ، اسیدها و…
  • زیبایی ظاهری بینظیر  و ماندگار که در هیچ شرایطی مات  نمیشود
  • تغییر رنگ نمیدهد و با ژل تمیز کننده کاملا براقیت خود را پیدا میکند
  • مقاومت به دمای بالایی دارد
  • جوش پذیری بسیار خوبی در جوشکاری استیل دارد
گالری انواع درب استیل تکنو استیل
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *