استنلس استیل

قیمت پروفیل استیل 304 و 316

پروفیل استیل 304
پروفیل استیل 304

قیمت پروفیل استیل 304 و 316

پروفیل از انواع آهن آلات که در اشکال ثابت و اندازه های معین ساخته می شوند و از از مهمترین کاربرد این فرآیند اتصال دو قطعه به یکدیگر می باشد و با توجه با ظاهر آنها به دو نوع پروفیل باز و پروفیل بسته دسته بندی می شوند پروفیل استیل با ضخامت های مختلف در صنعت ساختمان در مقطع Z,U , و پروفیل بسته با ضخامت و در مقطع مختلف تهیه می شوند . پروفیل استیل 304 و 316 در دسته فولاد های ضد زنگ قرار داشته همچنین در ابعاد و ضخامت های مختلف و در شکل های دایره , مربع و مستطیل ساخته می شوند پروفیل استیل 304 و 316 این محصول در حفاظ های ساختمانی , مصارف تزینی و صنایع نفت و گاز و پتروشیمی , صنایع غذایی کاربرد دارد . تکنو استیل تولید کننده انواع نرده استیل استنلس تولید شده از پروفیل و لوله های ضد زنگ در خدمت شماست با توضیحاتی از پروفیل استیل 316  و 304  و لیست قیمت روز  و اطلاعات مفید دیگری که باید از قوطی چهار گوش بدانید

  • استیل 304 و 316
  • پروفیل استیل دکوراتیو
  • اتصالات پروفیل استیل
  • قیمت پروفیل استیل
قیمت روز پروفیل استیل 304 و 316
مشخصات قیمت تومان

 

پروفیل استنلس استیل (ابعاد 100 در 100 , ضخامت 2 )

 

تماس بگیرید
پروفیل استنلس استیل (ابعاد 20 در 20 , ضخامت 1.5 )

 

116000
پروفیل استنلس استیل ( ابعاد 20 در 30 , ضخامت 1.5 )

 

115400
پروفیل استنلس استیل (ابعاد 40 در 20 , ضخامت 1.5میلیمتر )

 

115000
پروفیل استنلس استیل (ابعاد 30 در 30 , ضخامت 2 میلیمتر )

 

113700
پروفیل استنلس استیل (ابعاد 40 در 40 ,ضخامت 1 میلیمتر)

 

113500
پروفیل استنلس استیل (ابعاد 40 در 40 ,ضخامت 2 میلیمتر ) 114000
پروفیل استنلس استیل (ابعاد 80 در 40 , ضخامت 2 میلیمتر )

 

115000
پروفیل استنلس استیل ( 80 در 80 , ضخامت 2 )

 

تماس بگیرید

 استیل 304 و 316

استنلس استیل 304

استنلس استیل 304 دارای 18 درصد کروم و 8 درصد نیکل می باشد , دارای استحکام و مقاومت بالا در برابر خوردگی و فرسایش , جوشکاری آسان قابلیت فرم دهی , در صنایعی مانند دکوراتیو , صنایع غذایی , شیمیایی , دارویی و…کاربرد دارد .

استیل 316

استنلس استیل 316  شامل نیکل بیشتری نسبت به نوع 304 خود می باشد همچنین به دلیل وجود 2 در صد مولیبدن در آن مقاومت ان در برابر کلراید افزایش یافته و در محیط های دریایی و پروژه های سخت نیز قابل استفاده می باشد و دچار فرسایش نمی شود .

پروفیل استیل دکوراتیو

پروفیل های استیل دکوراتیو که به پروفیل استیل درزدار نیز معروف است مصارف تزینی و ضخامت کمتری دارد این نوع استنلس استیل دارای سطحی براق و مقاوم در برابر خوردگی پرمصرفترین نوع در لوازم خانگی و آشپزخانه و صنعت دکوراسیون می باشد .

اتصالات پروفیل استیل

اتصالات پروفیل استیل در گونه های کف کوب پروفیل , قالپاق , زانویکسر پروفیل , زانوجوشی , درپوش پروفیل , جغجغه ای دوسر , آسانسوری ته بست , نعلبکی , گوی استیل , حلقه , چاکدار 5 تکه , پایه گوی , تفلون پلاستیکی و در بسیاری انواع اتصالات دیگر تهیه می شوند .

انواع درب استیل پروفیلی

پروفیل چیست ؟

یکی از پرکاربردترین مصالح در صنعت مصالح فلزی هستند که با توجه به آلیاژ و ویژگی های هر نوع در بخش های مختلفی در صنعت ساختمان سازی برای ساخت درب و پنجره , نمای ساختمان , لوله نرده و حفاظ , دکوراسیون داخلی ساختمان و…. مورد استفاده قرار می گیرند گونه ای از این آلیاژ فلزی پروفیل ها هستند که ازجنس چدن , آلومینیوم و یا استیل تهیه می شوند پروفیل به مفهوم  ثابت بودن یک مقطع  در طولی مشخص می باشد این محصول در دو دسته ساختمانی و صنعتی  در انواع پروفیل باز و پروفیل بسته و در  سه نوع ساختمانی , کامپوزیتی آلومینیومی و کالوانیزه تولید می شوند  و بیشترین کاربرد پروفیل ها در پروفیل استیل 304  و 316  و پروفیل های آلومینیومی درب و پنجره و همچنین قوطی پروفیق آهنی این روزها دیده میشود

  • معرفی پروفیل ها
  • پروفیل ها چه کاربردی دارند ؟
  • تولید پروفیل

معرفی پروفیل ها

پروفیل ساختمانی

این نوع در صنعت ساختمان سازی استفاده شده و برای ساخت درب و پنجره آلومینیومی منازل کاربرد داشته نوع ساختمانی شامل سه شکل نورد گرم , نورد سرد و مرکب که این مدل از پیوستن نورد سرد و گرم به وجود می آید .

پروفیل صنعتی

این نوع در صنایع گوناگون چون خودرو سازی در اشکال مربع و مستطیلی استفاده می شود در این نوع تولید خصوصیات الکتریکی و مکانیکی بسیار مهم بوده و دانش فنی تجهیزات حرف اول را می زند  .

پروفیل کامپوزیتی

این مدل در برابر نوع معمولی در برابر خوردگی از مقاومت بالایی برخوردار است و در برابر ارتعاشات و زلزله و شرایط آب و هوایی بد از طول عمر بالاتری برخوردار است پروفیل کامپوزیتی یکی از بهترین انتخاب ها برای مناطق زلزله خیز کشور می باشد.

پروفیل آلومینیومی

این نوع  اغلب به رنگ سفید بوده برای ساخت درب و پنجره استفاده شده و باعث هدر رفتن کمتر انرژی می شوند .

پروفیل گالوانیزه

برای مقاوم سازی درب و پنجره های یو پی وی سی استفاده می شود این نوع دارای استحکام و مقاومت بالا در برابر فشار های جوی می باشد ضخامت ان از یک تا دو میلیمتر شروع شده و هرچه پنجره بزرگتر باشد به ضخامت پروفیل ها نیز افزوده می شود .

پروفیل ها چه کاربردی دارند ؟

نوعی دیگر از پروفیل ها که به پروفیل بسته معروفند در ابعاد 60 در 60 , 270 در 270 , 100 در 40 با ضخامت های 2.5 و 8 میلی متر تولید می شوند کاربرد پروفیل های مربع و مستطیل  عبارتند از

  • ساخت در و پنجره آهنی
  • صنعت راه سازی و ساختمان سازی
  • نرده کشی پیاده رو ها , خیابان ها و دیوار کارخانه ها
  • ساخت حفاظ و نرده درب و پنجره
  • استفاده در صنعت خودرو سازی
  • تولید پایه میز و صندلی
  • تولید کرکره مغازه

 کاربرد پروفیل های باز که به سطح مقطع Z  معروفند عبارتند از

  • ساخت سقف سوله ها
  • ساخت سالن های ورزشی بزرگ
  • ساخت انبار ها و پارکینگ ها

گروهی دیگر از پروفیل ها نوع نبشی و ناودان بوده شکل این سازه به صورت V و L  است که به روش نورد سرد تولید شدهو مقاطع نبشی آن در ابعاد 20 تا 50 میلی متر و ناودانی در ابعاد 10 , 12 و 18 میلی متر می باشد

  • تولید انواع قالب های فلزی
  • تهیه و تولید چهار چوب برای درب های آهنی بزرگ
  • ساخت چهارچوب های آهنی

تولید پروفیل

پروفیل های ساختمانی به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم تولید می شوند

روش مستقیم

در این روش نوار به دلیل عبور از مابین قالب های بالا و پایین در کنار هرزگردها شکل گرفته و دو لبه آن توسط جوش های فرکانسی جوش خورده و در بخش سایزدهی شکل می گیرند سپس توسط اره اتوماتیک در فاصله های 66 متری برش و بسته بندی می شوند در ماشین کاری و عملیات حرارتی این نوع نیاز به دقت بالا است مزایای استفاده از روش مستقیم شامل ابعاد دقیق , خطوط جوش ثابت, کیفیت بالا و کم بودن انحنای سطح می باشد .

روش غیر مستقیم

در روش غیر مستقیم نوار فلزی به کمک یکی از روش های شکل دهی لبه ای , شکل دهی مرکزی و یا شکل دهی به کمک شعاع به لوله پروفیل تبذیل و به شکل مد نظر تبدیل می شوند تنوع محصولاتی در روش غیر مستقیم بیشتر بوده و اما لوله های تهیه شده با این روش پیش از برش با استفاده از تست غیر مخرب ادی کارنت آزمایش نمود .

نرده استیل پنجره

کاربرد پروفیل استیل

یکی از آهن آلاتی که در صنعت بسیار مورد استفاده قرار میگیرد پروفیل ها هستند این سازه مقطعی مربع , مستطیل و یا دایره ای شکل که در طول معین و به یک شکل است و از استحکام بالایی برخوردار می باشند پروفیل استیل در دسته استنلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ می باشد این قطعات در شکل های ثابت و در اندازه های استاندارد ساخته می شوند از این نوع در صنعت استفاده شده و از مهترین کاربرد پروفیل استیل  اتصال دو قطعه به یکدیگر است همچنین از جنس های مختلف ساخته شده که پروفیل استیل نمونه ای از این سازه می باشد .

  • پروفیل چیست ؟
  • انواع پروفیل های استیل
  • کاربردپروفیل استیل
  • ویژگی پروفیل استیل
  • آلیاژ های پروفیل استیل
انواع نرده استیل ساختمان

پروفیل چیست ؟

پروفیل از لحاظ لغتی به معنای ثابت بودن یک مقطع در طول مشخص و معین می باشد در زبان لاتین پروفیل به تجهیزاتی گفته می شود که برای ساخت درب و پنجره , لوله و نمای ساختمان استفاده می شود این محصول در مقاطع مربع , مستطیل و یا دایره به شکل نورد کشیده یا فشار داده می شوند که دارای شکل های ثابت و در اندازه های استاندارد ساخته می شوند.

انواع پروفیل های استیل

پروفیل باز

این نوع در مقاطع Z , U دارای ضخامت های مختلف بوده , اضلاع آن به صورت باز مانند تسمه میلگرد و…و در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود .

پروفیل بسته

این نوع در ضخامت و مقاطع مختلف تولید می شوند , اضلاع این نوع به صورت بسته می باشند مانند لوله , قوطی و مواردی از این قبیل را می توان نام برد .

کاربرد پروفیل استیل

 صعنت دکوراتیو

از پروفیل های مربع و مستطیل در مقاطع کوچک  از جنس ورق استنلس استیل در آلیاژ های مختلف طبق استاندارد AlSl تولید می شوند این محصول به استیل سبک و یا درزدار نیز معروف هستند آلیاژ های به کاررفته در این نوع از سری 316 , 310 , 304 , 201 و 321 ساخته می شوند این نوع برای تولید برای درب و پنجره , کناره های راه پله ها و نرده کشی , حفاظ بالکن و…استفاده می شود .همچنین دارای ویژگی هایی چون جوش پذیری عالی , مقاومت در برابر خوردگی , تنوع در ابعاد و…می باشد .

صنعت خودروسازی

از پروفیل های قوطی مربع – مستطیل در صنایع خودروسازی مورد استفاده قرار میگیرد .از چهارچوب های نبشی نیز برای تولید قالب های فلزی در ماشین آلات استفاده می شود .

صنعت پتروشیمی

از دیگر کاربرد قوطی فولادی استفاده از آن در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی می باشد .

ویژگی های پروفیل استیل

  • در برابر حرارت مقاوم هستند .
  • می توان انها را بازیافت نمود .
  • طول عمربالایی دارند
  • دارای ظاهری جذاب و زیبا
  • در برابر خوردگی مقاوم هستند .

آلیاژ های پروفیل استیل

پروفیل سری 201

این نوع خاصیت ضدزنگ داشته و در ضخامتهای 1و 2 میلیمتری ساخته می شوند پروفیل های سری 201 از کیفیت پایینی برخوردار بوده و در مکان های خشک و به دور از نور خورشید کاربرد داشته و مناسب برای نرده کشی راه پله های داخلی ساختمان یا دکوراسیون داخلی منزل می باشد .

پروفیل استیل 304

این نوع خاصیت مغناطیسی نداشته و به استیل نگیر معروف است کاربرد پروفیل استیل سری 304 در صنعت دکوراتیو , ساخت چهارچوب های بزرگ آهنی در صنایع خوردرو سازی می باشد و می توان گفت یکی از پرمصرفترین پروفیل های استیل است .از ویژگی های آن می توان به قابلیت جوش پذیری بالا , و فرم پذیری عالی اشاره نمود .

پروفیل استیل 316

این نوع پروفیل تهیه شده از آلیاژ 316 بوده و به دلیل وجود 2 درصد مولیبدن خاصیت ضد کلرایدی دارد و مناسب در تولیدات آب معدنی , صنایع غذایی استفاده در صنعت نفت , گاز و پتروشیمی می باشد زیرا در برخورد با سیالات شیمیایی خورد از مقاومت بالایی برخوردار هستند .

قیمت پروفیل استیل

قیمت پروفیل با توجه به کاربرد پروفیل استیل , عنصر و آلیاژ به کاررفته در آن , ابعاد , ضخامت و متراژ آن تعیین می شود به طور معمول پروفیل 201 از قیمت پایین تری و پروفیل سری 304 از قیمت بالاتری برخوردار است .

نمونه کارهای راه پله استیل

پروفیل استیل 316

از پرمصرف ترین نوع قطعات فولادی پروفیل استیل است که کاربرد زیادی در ساخت  و سازهای ساختمانی  و راه سازی دارند به همین علت در ابعاد و شکل های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند پروفیل ها به دو دسته باز و بسته دسته بندی می شوند و به بازار عرضه می گردند که دسته باز پروفیل ها میلگردها ، نبشی ها ، تیر آهن ، ناودانی  و انوع پروفیل بسته به صورت لوله  پروفیل های در و پنجره و… تولید ی شوند که در بازار با نام پروفیل شناخته می شود پروفیل های استیل از ورق استیل تشکیل می شوند آنها با استفاده از دستگاه های نیمه اتوماتیک و اتوماتیک به شکل پروفیل در می آیند و در صتایع ساخت و ساز و دکوراتیو به کار می روند

ویژگی های پروفیل استیل

پروفیل استیل 316 از لحاظ ظاهری شبیه مستطیل ، مربع ، لوله های دایره ای توخالی هستند که هریک در قطعات یا طول یکسانی برش خورده  و در شکل های ثابتی طراحی شده اند و به علت خاصیت ضد زنگ بودنشان در قسمت های درب  و پنجره قرار می گیرند پروفیل هایی که از گرید استیل 316 تولید می شوند دارای نیکل بیشتری هستند به همین منظور مقاومت آنها در برابر عوامل خورنده بسیار بالاتر است و همچنین وجود 2 درصد مولیبیدن توانسته استحکام پروفیل را در مقابل پوسیدگی ، خورندگی و مواد دارای کلراید افزایش می دهد کاربرد این پروفیل متناسب با محیط دریایی  و پروژه های سخت خواهد بود

کاربرد پروفیل استیل 316

  • ساخت و ساز ساختمان
  • کاربرد در ستون و اسکلت بندی ساختمان
  • صنایع خودروسازی
  • تولید کرکره های مغازه ای و پارکینگی
  • پایه های میز و صدلی
  • حفاظ نرده کشی خیابان ها و زیر پل ها
  • چهارچوب درب های فلزی
  • شاسی تریلرها و نفت کش ها

پروفیل ساختمانی

از پروفیل استیل 316  در صنعت ساخت و ساز ساختمانی مانند اسکلت بندی ساختمان ، ستون ها و ساختن درب و پنجره استفاده  می گردد پروفیل ساختمانی شامل نورد گرم ، نورد سرد  نورد مرکب که ترکیبی از سرد و گرم است تولید می شوند

پروفیل صنعتی

این پروفیل به شکل مربع  و مستطیل هستند که از آنها در صنایع خودروسازی ، استفاده می گردند

پروفیل های کامپوزیتی

این مدل پروفیل مقاومت بالاتری نسبت به نوع معمولی  دارند آنها در برابرزلزله ، ارتعاشات و شرایط بد آب و هوایی دوام بیشتری دارند و بهترین گزینه برای استفاده در مناطق زلزله خیز است

میلگرد استیل 316

این میلگردها به دلیل خاصیت غیر مغناطیسی به میلگرد نگیر معروف هستن  به همین دلیل کاربرد مناسبی در صنایع نساجی ، نفت و پالایشگاه دارند میلگرد استیل 316 مقاومت بالایی در برابر عوامل خورنده  و شیمیایی دارند خاصیت ماشین کاری و مقاومت آنها در محیط دارای کلراید بالا خواهد بود میلگرد استیل خواص مکانیکی  و استحکام بالاتری دارند تحکل دمای بالا می تواند مهمترین ویژگی های این میلگرد باشد

تولید و نصب نرده استیل پنجره
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *